Vogelbeschermingswacht Noord-Veluwe
- Vogelwachtavonden -
Vogelbeschermingswacht Noord-Veluwe
De vereniging
Nieuw
Anser
Activiteiten
Waarnemingen
Inventarisaties
Lidmaatschap
Contactinfo
Links
Fotopagina
Beschermingswerk
Reisverslagen
Jaarlijks organiseert de Vogelbeschermingswacht een Vogelwachtavond op een woensdagavond in april en november. Tijdens deze avonden wordt er een lezing gehouden die betrekking heeft op natuur en vogels. De lezing in april valt samen met de jaarlijkse algemene ledenvergadering en de lezing in november betreft een gezamenlijke avond met de KNNV Noordwest-Veluwe. De lezingen worden soms ook in de dagbladen gepubliceerd en zijn ook toegankelijk voor niet leden.

Woensdag 11 april – Algemene ledenvergadering & lezing ‘Wat kieken Jan en Chris in de natuur?’, door Chris Herzog & Jan Nijendijk

Na de jaarvergadering, laten Jan Nijendijk en Chris Herzog foto’s zien die zij in de loop van vele jaren her en der hebben gemaakt. Uiteraard zijn het voor een flink deel plaatjes van vogels, maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Jan brengt de laatste jaren veel tijd door in Frankrijk en Chris gaat al een jaar of 10 op vakantie in de Eifel. Deze gebieden komen zeker aan bod, maar ook her en der elders in binnen- en nabij buitenland hebben zij gefotografeerd. De vraag is: “wat kieken Jan en Chris in de natuur?”
Dat willen ze u graag vertellen en laten zien.

Deze lezing vindt plaats in de Veluvine, F.A. Molijnlaan 186 te Nunspeet (routebeschrijving). Aanvang: 20.00 uur.
© C. Herzog